Theater op maat

Door de jaren heen heeft Roestvrij theater op verschillende fronten ervaring mogen opdoen. Zo verzorgden we zaalvoorstellingen, voorstellingen op locatie, improviserend straattheater, evenementen en festival entertainment, schoolvoorstellingen en bedrijfsovernames. Roestvrij heeft onder andere in opdracht gewerkt van:
Stad en Esch Diever, Fiets4daagse Diever, Sfeervol Diever, Beleef Winters Vledder Art Carnivale, Bloemencorso Frederiksoord, Metafora, Provincie Groningen, Provincie Drenthe en Academie voor Theater en Dans.

Opdracht
Wilt u in gesprek met Roestvrij theater over een opdracht. Dan kun u contact opnemen met artistiek leider Leander Breen, leander@roestvrijtheater.nl

Reacties van Opdrachtgevers

Ga daar maar even staan
Wat vind ik het jammer dat we elkaar niet even een hand hebben kunnen geven bij je binnenkomst in de school en dat ik je niet uitvoerig heb kunnen bedanken voor jullie fantastisch passende en briljant uitgevoerde voorstelling! (….) Nogmaals: dat wat jullie bedacht hebben was zo precies wat wij zochten en eigenlijk nog meer. Jullie hebben erg leuke humor toegevoegd, een moraal en meerdere voorbeelden wat betreft theater die we ook weer kunnen gebruiken als voorbeeld. He-le-maal super! (…) Als 3 aanwezig zijnde volwassenen hebben we zeer smakelijk gelachen om alle kleine en grote grappen, subtiele hints en vette knipogen. Ik denk niet dat de leerlingen alles hebben meegekregen wat jullie er aan vette humor hebben ingestopt maar wij als volwassenen wel en dank voor deze briljante toevoegingen.
A. Driessen